Author Archives

KetiGjipali

Karakteristikat e Instagramit

 ???? Ka vërtet shumë Platforma e Rrjete Sociale, por kjo s’do të thotë që të gjitha janë të përshtatshme për të komunikuar biznesin tonë. Duhet të nisemi nga audienca jonë e synuar ???? . Në këtë video kemi përmbledhur të dhënat mbi platformën më të përdorur nga të rinjtë, Instagram. Ju pëlqeu video? Like ose Koment ???? !

Rëndësia e Mediave Sociale

Rrjetet Sociale janë një nga industritë me rritjen me të shpejtë ne botë sipas growthgurus.com dhe projektimi i rritjes së tyre vjetore për 5 vitet në vijim është 25%. Disa biznese e kanë kuptuar që Media Sociale është pikërisht ajo çka i mungonte biznesit të tyre

SEO (Search Engine Optimization)

SEO (Search Engine Optimization) është një metodologji strategjish, teknikash dhe taktikash të përdorura për të rritur sasinë e vizitorëve në një faqe Web duke siguruar renditje të lartë në rezultatet e motorrëve të kërkimit, duke përfshirë Google, Bing, Yahoo dhe të tjerë. Bazuar në webopedia.com

Outbound Marketing

Outbound marketing është forma tradicionale e marketingut, ku një kompani nis bisedën dhe dërgon mesazhe tek audienca. Shembuj: Panaire, Reklama në televizion dhe radio, Reklama të Printuara (në gazeta, revista, postera, broshura, katalogje etj.), telefonata të ftohta dhe dërgesa me postë. Bazuar në wordstream.com