Media Sociale kundrejt Marketingut Tradicional

Reputacioni i kanaleve tradicionale të komunikimit marketing, shpesh herë ndikojnë opinionet e sipërmarrësve të cilët nuk kanë një formim me baza marketingu. Kjo video shërben për të theksuar avantazhet që Media Sociale ofron për bizneset e vogla dhe të mesme. Duke parë këtë videon do të kuptoni shumë mirë fuqinë e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *