SEO (Search Engine Optimization)

SEO (Search Engine Optimization) është një metodologji strategjish, teknikash dhe taktikash të përdorura për të rritur sasinë e vizitorëve në një faqe Web duke siguruar renditje të lartë në rezultatet e motorrëve të kërkimit, duke përfshirë Google, Bing, Yahoo dhe të tjerë.

Bazuar në webopedia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *