Social Media Day Webinar

Webinari është një takim online, që kthen një prezantim të thjeshtë në një bisedë në kohë reale me pjesëmarrës nga kudo në botë.
AGOG Marketing, kompani e specializuar në marketingun online, e kemi parë gjithmonë të flasë për Rrjetet Sociale në këndvështrimin e biznesit, por këtë rradhë do ta shihni ndryshe. Më datë 30 Qershor, ditën ndërkombetare të Social Media bashkohuni me ne në një webinar, ku do të flasim për impaktin që kanë pasur rrjetet sociale në jetën tonë, do të flasim rreth të thënave dhe të pathënave që na kanë ndodhur duke përdorur rrjetet sociale me të njohura si Facebook dhe Instagram!

Pjesëmarrja do të jetë PA pagesë për të gjithë dhe do të mund të regjistrohen në webin tonë duke klikuar këtu.

Rregjistrohuni dhe ju ftojmë të ndani me ne historitë dhe pyetjet tuaja LIVE duke ruajtur njëkohësisht privatësinë tuaj.

Për pjesëmarrjen mjafton regjistrimi online (kohëzgjatja e të cilit është 3 sekonda) dhe të ndiqni link-un e eventit që do të vijë në inbox-in tuaj. Nuk ka nevojë të shkarkoni programe shtesë apo të krijoni llogari online, mjafton browseri që keni.

Kujdes! Webinari është live në orën 18:00, me datë 30 Qershor 2018, linku nuk do të jetë aktiv deri në atë orar. Ju këshillojmë të siguroheni të keni një lidhje të fortë interneti gjatë shfaqjes së webinarit dhe të futeni të paktën 5 minuta përpara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *