CILËT JEMI

Ne jemi një agjensi dixhitale me fokus të madh në zgjidhjet multimediale, përfshirëse dhe inovative. Ajo që ne vlerësojmë më shumë është miqësia mes pjesëtarëve të kompanisë sonë dhe bashkëpunimi i ngushtë mes nesh dhe klientëve tanë. Ne e duam atë që bëjmë dhe festojmë sa herë biznesi me të cilin punojmë i arrin objetivat e marketingut. 

flag

Lexoni më shumë

Një ‘udhëtim’ virtual në AGOG mes sfidave e sukseseve të 2020-ës!

Nëse ka një gjë me të cilën biem të gjithë dakort sa i përket 2020 është se ky ishte një vit i pazakontë e sfidues. Në fakt për ne të AGOG që prej nëntorit të 2016-ës kur edhe u themeluam çdo vit është sfidues: sfidues për të kapërcyer sukseset e mëparshme, për të shënuar arritjet e rradhës, për t’ju qasur ndryshimeve …

5 Arsye pse duhet të Delegosh Marketingun

Marketingu i brendshëm kundër marketingut të jashtëm është një çështje shumë e diskutuar. Nuk ka një përgjigje ekzakte se cila është më e mirë për biznesin tuaj, por shumica e studimeve kanë favorizuar kontraktimin e një agjensie marketingu në vend që të bazoheni në një departament marketingu të brendshëm.  Kjo nuk do të thotë se marketingu i brendshëm mund të …

DISA MITE MBI MARKETINGUN NE INSTAGRAM

Po iu paraqesim një listë mitesh rreth marketingut në Instagram, mendime të cilat nuk qëndrojnë dhe ne do ua shjegojmë përse: 1.Likes nuk kanë rëndësi Në fakt pëlqimet kanë rëndësi pasi ato ju ndihmojnë të vlerësoni rëndësinë e përmbajtjes tuaj për audiencën e synuar. Më shumë pëlqime do të thotë që ju po bëni punë të mirë. Pëlqimet janë faktuar si …

Si të mirëmbani Rrjetet Social për biznesin tuaj vetë

Të qenit në kontakt me audiencën tuaj në Rrjetet Sociale është shumë e rëndësishme. Krijimi i lidhjeve dhe të qenit prezent, tregon se sa shumë interesoheni për klientët tuaj. Të qenit aktiv në rrjtete sociale ka një numër të madh përfitimesh për biznesin tuaj.  Por ka shumë gjëra që mund të realizoni përmes pranisë sociale, të tilla si kryerja e …

MËNYRA SI TË NDËRTONI BESUESHMËRINË E MARKËS SUAJ PËRMES RRJETEVE SOCIALE

Nëse dëshironi që klientët të vazhdojnë të kthehen herë pas here në markën tuaj, atëherë duhet të krijoni lidhje kuptimplota me ta. Rjetet sociale janë vendi i përsosur për të ndërtuar këto marrëdhënie. Në vijim do të ndajmë disa strategji se si mund të ndërtoni besnikërinë e markës suaj përmes rrjeteve sociale. Përgjigjuni komenteve dhe mesazheve Blerësit shpesh bëjnë pyetje …

THYEJMË ALGORITMIN E FACEBOOK 2020

Po ndajmë me ju 5 mënyra se si mund të rrini udiencën tuaj në Facebook organikisht dhe të mposhtni algoritmin duke u rankuar aty ku duhet për të arritur klientë potencialë për biznesin tuaj. Përmbajtje që nxit ndërveprim Sipas Facebook, një nga sinjalet kryesore të renditjes sipas algoritmit është nëse një përdorues ka ndërvepruar më parë me atë çfarë publikohet …