Strategji e Marketingut Online

Strategji e Marketingut OnlineShërbim Klientët tanë janë partnerët tanë më të besueshëm në krijimin dhe kryerjen e një strategjie efektive të marketingut dixhital. Ne i zhvendosim burimet financiare të klientëve tanë aty ku klientët e tij/saj janë. Gjithashtu, ne shfrytëzojmë avantazhet konkurruese si dhe të ashtuquajtura “avantazhe të padrejta” të secilit klient për t’i kthyer ata në lider të tregut ...

Marketingu i Përmbajtjes

Marketingu i PërmbajtjesShkrija e Fjalëve, Elementëve Pamorë dhe Tingujve Ata që mendojnë që përmbajtja i referohet vetëm fjalëve të shkruara nuk e shikojnë tablonë e madhe. Në mjedisin e gjerë dixhital të reklamave, përmbajtja i referohet të gjitha materialeve që perceptohen nga shqisat njerëzore (si shkrimi, materialet vizuale, audiot, si dhe elementët e prekshëm) dhe materialeve që komunikojnë mesazhin e ...

Reklamimi PPC

Pay per Click/PPC AdvertisingAdvertising Reklamimi PPC është një nga strategjitë e marketingut më precize. Nuk është habi kur mendon se paguan vetëm për kliklime në reklamat e tua në motorrët e kërkimit apo mediat sociale, në vend që të paguani thjesht sa herë njerëzit navigojnë nëpër banerat tuaj pa interaktuar me ta.  PPC është praktikisht një lloj SEM e zgjeruar ...

Marketingu në Rrjetet Sociale

Marketingu në Rrjetet SocialeShërbim Ju pëlqen apo jo, marketingu në rrjetet sociale (SMM) mbetet pjesë e rëndësishme e strategjisë suaj të marketingut dixhital. Ky marketing lidhet me menaxhimin dhe krijimin e postimeve organike në mediat sociale dhe/ose menaxhimit të reklamave në rrjetet sociale. Si shumë sipërmarrës e dinë, ndërtimi i një marke të suksesshme nuk është një shëtitje në park. ...

Shërbimi SEO

Shërbimi SEOShërbim Trafiku organik është një trafik me vlerë të lartë për të gjithë bizneset e sukseshme. Shërbimet tona SEO janë esenciale për të fituar këtë trafik. Trafiku organik është tepër i vlefshëm sepse është më i prirur për tu konvertuar. Kështu, optimizimi i website dhe i përmbajtjes së tij për paraqitje sa më të mirë në motorrët e kërkimit ...

Marketing E-mail

Marketing EmailJo Spam Pa trajtimin e duhur, marketingu email mund të dëmtojë markën tuaj në vend që të përmirësojë imazhin e saj dhe të rrisë numrin e klientëve të rinj. Marketingu email mbetet një nga kanalet e marketingut me raportin më të lartë të suksesit në gjetjen e klientëve të rinj. Kështu, të reklamuarit në email është e rëndësishmë në ...