Author Archives

AGOGmarketing

5 Arsye pse duhet të Delegosh Marketingun

Marketingu i brendshëm kundër marketingut të jashtëm është një çështje shumë e diskutuar. Nuk ka një përgjigje ekzakte se cila është më e mirë për biznesin tuaj, por shumica e studimeve kanë favorizuar kontraktimin e një agjensie marketingu në vend që të bazoheni në një departament marketingu të brendshëm.  Kjo nuk do të thotë se marketingu i brendshëm mund të …

DISA MITE MBI MARKETINGUN NE INSTAGRAM

Po iu paraqesim një listë mitesh rreth marketingut në Instagram, mendime të cilat nuk qëndrojnë dhe ne do ua shjegojmë përse: 1.Likes nuk kanë rëndësi Në fakt pëlqimet kanë rëndësi pasi ato ju ndihmojnë të vlerësoni rëndësinë e përmbajtjes tuaj për audiencën e synuar. Më shumë pëlqime do të thotë që ju po bëni punë të mirë. Pëlqimet janë faktuar si …

Si të mirëmbani Rrjetet Social për biznesin tuaj vetë

Të qenit në kontakt me audiencën tuaj në Rrjetet Sociale është shumë e rëndësishme. Krijimi i lidhjeve dhe të qenit prezent, tregon se sa shumë interesoheni për klientët tuaj. Të qenit aktiv në rrjtete sociale ka një numër të madh përfitimesh për biznesin tuaj.  Por ka shumë gjëra që mund të realizoni përmes pranisë sociale, të tilla si kryerja e …