Marketingu i Përmbajtjes

Shkrija e Fjalëve, Elementëve Pamorë dhe Tingujve

Ata që mendojnë që përmbajtja i referohet vetëm fjalëve të shkruara nuk e shikojnë tablonë e madhe. Në mjedisin e gjerë dixhital të reklamave, përmbajtja i referohet të gjitha materialeve që perceptohen nga shqisat njerëzore (si shkrimi, materialet vizuale, audiot, si dhe elementët e prekshëm) dhe materialeve që komunikojnë mesazhin e markës, biznesit, apo ofertës suaj në një mënyrë apo në një tjetër.

Me këtë mentalitet, AGOG inkurajon bashkëpunimin e ngushtë mes anëtarëve tanë që merren me shkrimin e përmbajtjes si dhe të atyre që merren me dizajn dhe editime vizuale. Kjo ka treguar se është një recetë suksesi në punën tonë dhe klientët tanë kanë vënë re përfitimet e shpërndarjes së përmbajtjeve të harmonizuara tek audiencat e tyre.

Shumë biznese konkurrojnë për vëmendjen e së njëjtës audiencë në të njëjtën kohë. Kështu, shpërndarja e përmajtjeve që bien në sy shërben si kapës ideal i vëmendjes së audiencës në një botë ku koha e vëmendjes së përkushtuar po bëhet gjithmonë e më e vogël. Shkruesit, dizenjuesit dhe edituesit tanë të talentuar përdorin teknologji dhe software të avancuar për të krijuar përmbajtje që flet vetë.

Ne nuk e marrim përmbajtjen për të mirëqenë. Kemi shkrues specifikë me eksperiencë të fortë në këtë fushë specifike. Gjithashtu, ne e duam atë që bëjmë! E duam momentin kur përmbajtja e krijuar në zyrat tona ju dhurojnë ju më shumë biznes. Pasioni në atë që bëjmë dhe kualiteti superior i shërbimit që ofromë janë pjesë esenciale e mentalitetit tonë të krijimit të përmbajtjes, ashtu si janë edhe në shërbimet tona të tjera të marketingut.

Krijimi i përmbajtjes shfaqet në thuajse në të gjitha detyrat e marketingut online; në një hap apo një tjetër të marketingut tuaj dixhital do të arrini në fazën kur do t’iu duhet një përmbajtje për t’u publikuar. Për të qenë lider në këtë mjedis, publikoni përmbajtje në mënyrë të vazhdueshme. Mënyra më e mirë, më e thjeshtë, dhe më e përballueshme për t’a bërë është të na leni ne ta bëjmë atë për ju.

Jepini një zë unik markës suaj; tregojini klientëve historinë tuaj.”

Marketingu i Përmbajtjes
Marketingu i Përmbajtjes