Krijim Faqesh Web

Agjensia jonë është një agjensi marketingu dixhital dinamika e cila ofron zgjidhje marketingu të kuruara dhe kreative për klientët, bizneset, organizatat dhe sipërmarrjet.

Zgjidhjet tona përfshijnë krijimin dhe menaxhimin e strategjive të marketingut të personalizuara dhe të integruara në media të ndryshme si në platformat sociale, motorrët e kërkimit, mjediset e reklamave baner, dhe tregje më të ngushta të marketingut.   

flag

Zgjerimi Ndërkombëtar

Që nga 2016 kur ne e hapëm agjensinë për herë të parë, me kemi punuar me marka shumë të madhë në tregun vendas si dhe me biznese internacionale me qendër në Gjermani, Zvicër, Shtetet e Bashkuara, si dhe me rrjete në shtete të tjera. Kemi mësuar shumë nga këto ekperienca dhe i kemi ndihmuar klientët tanë të rriten  bashkë me ne.   

 

Ne punojmë në harmoni me klientët tanë për të arritur marketing fitimprurës për ta. Ne e duam atë që bëjmë dhe krenohemi me arritjet tona. Gjithashtu, jemi të ndershmë dhe transparentë me klientët dhe bizneset të cilët kërkojnë shërbimet apo konsulencën tonë. Ne nuk do tu premtojmë dicka të cilën nuk mund tua ofrojmë. Ajo që bëjmë është tu informojmë rreth problemeve që lidhne me rritjen e biznesit tuaj dhe zgjidhjet më të leverdishme të këtyre problemeve. Asnjë zgjidhje nuk aplikohet në të gjithë problemet. Kështu, ne do të identifikojmë zgjidhje unike marketingu për secilin biznes specific dhe do të sigurohemi që ajo zgjidhje ka suksesin e premtuar.