Tags Archives

facebook marketing

THYEJMË ALGORITMIN E FACEBOOK 2020

Po ndajmë me ju 5 mënyra se si mund të rrini udiencën tuaj në Facebook organikisht dhe të mposhtni algoritmin duke u rankuar aty ku duhet për të arritur klientë potencialë për biznesin tuaj. Përmbajtje që nxit ndërveprim Sipas Facebook, një nga sinjalet kryesore të renditjes sipas algoritmit është nëse një përdorues ka ndërvepruar më parë me atë çfarë publikohet …