Tags Archives

grupe facebook

Rëndësia e Grupeve të Mbyllura në Facebook për Bizneset!

Shumë sipërmarrës krijojnë një faqe Facebook-u për biznesin e tyre, duke pritur që ajo të jetë një minierë ari e angazhimit, trafikut të referimit dhe shitjeve. Për fat të keq, shumica e faqeve të biznesit dështojnë dhe kthehen në një zonë të vdekur. Për të bërë faqe të funksionojnë, duhet të kryesh reklama me pagesë, duke i vendosur ato drejtpërdrejt …