Tags Archives

marketing agency in tirana

Tips on Social Media for your small business

Maintenance of Social Media is crucial for being in touch with your audience. Creating connections and being there with your presence, shows how much you truly care about your customers. Being active on social media has a number of benefits for business. And there are many many things you can accomplish with your social presence. For example: performing customer service, …

Virality Equation as a Growth Hacking Strategy

In the startup world, growth is typically the most important variable. It’s even more important than short term profit. In fact, many ambitious startup companies would operate during several years at a loss only to fuel the constant growth of the company.  When it comes to the individuals who handle the bulk work, encouraging growth, whether that be an improvement …

SOME INSTAGRAM MARKETING MYTHS

Here’s a list of myths about Instagram Marketing, and we will be telling you why these aren’t true: Likes do not matter Likes do matter. They help you gauge the relevance of your content to your target audience. More likes mean you’re doing something right. Likes are factored in as engagement, which is part of Instagram’s algorithm. And that determines …

Rëndësia e Video Marketing!

Pa dyshim, marketingu nëpërmjet videove është një nga asetet më të reja në kutinë e mjeteve promovuese. Ju mund të keni ende dyshimet tuaja! A është vërtet me vlerë të shqyrtoni përdorimin e videove për promovimin e biznesit tuaj? A keni burime të mjaftueshme për të krijuar dhe përdorur përmbajtje video?

AGOG Marketing në Lisbon Investment Summit

AGOG Marketing që nga muaji prill i këtij viti është pjesë e Fellowship-it Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative, të Departamentit të Shtetit të SHBA, që implementohet nga German Marshall Fund of the United States. Si pjesë e këtij programi AGOG Marketing ka marrë pjesë në trajnime në lidhje me sipërmarrjen, teknologjinë dhe ka rritur rrethin e njohjeve përtej kufijve të …